Articles

Conditions of Use

Print

 

A honlap fogalmán a pusztazamor.hu, illetve a pusztazamor.com internetes oldalon és annak minden alárendelt oldalán, vagy a hozzá tartozó aldomain-ek oldalain/alárendelt oldalain - akár részben, akár egészben - található képet, szöveget, hangot, animációt, mindennemű scriptet (HTML, DHTML, Java, VBasic, PHP, stb.) valamint a képek, szövegek, hangok, animációk, mindennemű script (HTML, DHTML, Java, VBasic, PHP, stb.) összes forráskódját értjük. A honlap fogalmába nem tartoznak bele azok az internetes oldalak, melyeket a pusztazamor.hu, illetve a pusztzamor.com internetes oldalon található linkek segítségével ért el és nem a pusztazamor.hu, illetve a pusztzamor.com domain alá tartozó oldalak. Az ilyen oldalakra az oldalak tulajdonosainak / üzemeltetőinek korlátozásai vonatkozhatnak.

A kiadó Pusztazámor Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala.

A kiadó kifejezett írásos engedélye nélkül e honlap és / vagy annak részei:
- sem részben, sem egészben nem másolhatóak,
- tartalma sem részben sem egészben, egyéb célra, nem felhasználható - kivéve amennyiben a felhasználás a Pusztazámor Község, Pusztazámor Község Önkormányzata, Pusztazámor Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatala, vagy az előbb felsoroltak bármely szervezetének közvetlen és nyilvánvaló érdekeit szolgálja.

A honlap különböző oldalain ingyenes (freeware), vagy GNU licensz alá tartozó szkriptek, programozástechnikai megoldások lehetnek. Ezekre – beleértve a módosítás nélküli másolást, eredeti állapotú felhasználást - azok eredeti készítőinek korlátozásai vonatkoznak. Az ezeken kívüli forráskód tartalom jogtulajdonosa a kiadó.

A honlapon látható / onnan letölthető fényképek jogtulajdonosai különböző személyek, így azok bármilyen felhasználása előtt a kiadó előzetes írásos engedélye szükséges. Ez nem vonatkozik az oktatási/tudományos célú felhasználásra, mely esetben a kiadót: a célról és a felhasználás helyéről írásban tájékoztatni kell.
A kiadó minden, itt külön nem felsorolt jogot fenntart magának.

A jogok korlátozása nem vonatkozik a pusztazamor.hu, illetve a pusztzamor.com internetes oldal és annak minden alárendelt oldalának nyomtatására, és / vagy elmentésére. Az ilyen módon nyomtatott, illetve elmentett oldalak felhasználására azonban az előbb felsorolt korlátozások ugyanúgy vonatkoznak.

A pusztazamor.hu, illetve a pusztzamor.com internetes oldalon és annak minden alárendelt oldalán megjelenő márkanevek és / vagy logók azok tulajdonosainak bejegyzett védjegyei lehetnek, melyeket a törvény véd.

A honlapon található adatok és információk nem tekinthetőek közhiteles adatforrásnak. A kiadó hivatalos véleményének kizárólag az írásban feltett kérdésekre adott írásos válaszok tekinthetőek. Jegyzőkönyvek/rendeletek tekintetében kizárólag a kiadó által hivatalosan ellenjegyzett, papír alapú kiadmányok tekinthetőek hivatalosnak, így csak ezek alkalmasak bármilyen jogi/közigazgatási eljárásban történő felhasználásra.

A kiadó mindent elkövet a honlapon található információk helyességének ellenőrzésével kapcsolatban, a tartalom feltöltésekor mindig körültekintően és jóhiszeműen jár el. Ennek ellenére előfordulhatnak tévesen/hibásan közölt adatok. Ilyen esetben a kiadó semmilyen jogi és/vagy kártérítési felelősséggel nem tartozik a felhasználó felé.
A kiadótól a különböző engedélyek beszerzése tekintetében kérjük írjon a jegyzo@pusztazamor.hu címre.

Pusztazámor Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatala © 2011

 

Decrease font size Default font size Increase font size