Nyitnikék kiállítás és vásár Érden

Nyomtatás

Immár Hatodik alkalommal rendezi meg a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara (PMKIK) a Nyitnikék tavaszi vásár és kiállítást Érden. Idén május 10-től 12-ig várják az érdeklődőket az Érd Arénában, ahol 3500 négyzetméteres vásárterületen mutatkoznak be a különböző termékeket, szolgáltatásokat bemutató és árusító standok.

Elsősorban helyi és környékbeli vállalkozások, termék-előállítók jelentkezését várják a szervezők, de a szélesebb körű kínálat érdekében megyei, országos és határon túli vállalkozóknak is lehetőséget biztosítanak.

A PMKIK idén is térítésmentesen bocsátja a kiállítók rendelkezésére négy négyzetméteres standjait. A belső kiállítórészen a nagyobb standokat, valamint a büfé céljait szolgáló területeket bérleti díj ellenében biztosítják a szervezők, egyedi egyeztetés alapján. A kiállítók reklámfelületet is bérelhetnek, elhelyezéstől függő áron.

A kiállítók, árusok március 31-éig jelentkezhetnek a rendezvényre. A jelentkezéseket beérkezésük sorrendjében regisztrálják, az elfogadásnál előnyben részesítik a helyi vállalkozásokat, kiállítókat, valamint az önkéntes kamarai tagsággal rendelkezőket. Az ingyenes megjelenési lehetőséget elsődlegesen a mikro- és kisvállalkozások, valamint az adószámmal rendelkező magánszemélyek, termékelőállítók számára biztosítják.

A helyi és környékbeli vállalkozások mellett az érdi szervezeteket, intézményeket – könyvtár, múzeum, ipartestület, katasztrófavédelem, művelődési központ – is meghívják a rendezvényre, így a lakosság egy helyen tud tájékoztatást kapni a szolgáltatásaikról.

A látogatóknak idén sem kell belépőjegyet váltaniuk, a vásár mindhárom napján ingyenesen tekinthetik meg a kiállítást, vehetnek részt a különböző – jelenleg még szervezés alatt álló – kulturális és sportprogramokon.

A kiállítással kapcsolatban az erdinyitnikek@pmkik.hu címen, valamint a főszervezőnél, a polyak.agi@pmkik.hu címen lehet bővebb információt szerezni. Aki jelentkezni szeretne, az itt töltheti le a jelentkezési lapot.

Az erdmost.hu nyomán

 

Decrease font size Default font size Increase font size