Halloween a Vadasparkban

Nyomtatás

Október 31-én különleges esti programokkal készül a Budakeszi Vadaspark Halloween alkalmából. Csütörtökön sötétedés után a látogatók megismerkedhetnek többek között a Vadaspark ragadozóinak éjszakai életével, a legbátrabbak pedig vérfagyasztó szakvezetésen vehetnek részt, amelyen borzongató történeteket is hallhatnak egy-egy állatfajról.

Halloween éjszakáján a Vadaspark látogatói farkas, hiúz és sakál látványetetést nézhetnek végig, valamint Állatijó bemutatón vehetnek részt. A sötétben zajló programokat nemcsak az teszi különlegessé, hogy a szakvezetések során rengeteg érdekesség hangzik el a kis- és nagyragadozókról, hanem az is, hogy a Vadaspark munkatársai boszorkánynak, vámpírnak és egyéb mesebeli lényeknek öltözve várják és kalauzolják a látogatókat.

Az interaktív pultoknál kicsik és nagyok egyaránt próbára tehetik bátorságukat, például a Tapi-Zooban, ahol különböző állati „alkatrészeket” vizsgálhatnak meg testközelből. Halloween éjszakáján a Dinó Park is nyitva tart, ahol például koponyafelismerő és leletkereső feladatokat oldhatnak meg a kalandvágyó érdeklődők.

A 17 órától kezdődő programokon való részvétel a belépő árán felül ingyenes, aki pedig jelmezben érkezik, fél áron válthat jegyet a Vadasparkba.

Forrás: erdmost.hu

Decrease font size Default font size Increase font size