A Sárik Péter Trió Törökbálinton

Nyomtatás

„Beethoven, ahogy mi szeretjük!” címmel ingyenes újévi koncertet ad Sárik Péter Triója január 21-én (kedden) 19 órakor Törökbálinton a Munkácsy Mihály Művelődési Házban. A vonósok közreműködésével zajló koncertre még vannak szabad helyek.

Napjaink egyik legnépszerűbb hazai dzsesszegyüttese Beethoven műveit dolgozta át a saját stílusára. A koncert repertoárjában a mester szimfóniáinak és zongoraszonátáinak részleteit adják elő. Beethoven dallamai és harmóniái keverednek a jazz és a popzene ritmusaival. A műsor nagy része természetesen improvizáció, a trió megidézi azt a kort, amikor még a klasszikus zenészek is rögtönöztek. A Sárik Péter Trió koncertjein megszokott, hogy a közönség aktív részese az előadásnak, ez Törökbálinton sem lesz másként.

 

A zenekar tagjai: Sárik Péter (zongora), Fonay Tibor (bőgő), Gálfi Attila (dob). Közreműködik a Kecskeméti Vonós Kamara Zenekar.

A koncerten való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi telefonszámon lehet: 06 23-890-366-os, 40-es melléken, vagy az info@mmmh.hu e-mail címen.

További információk: http://www.mmmh.hu/ingyenes-ujevi-koncert/

 midio.hu

Decrease font size Default font size Increase font size