Segítség idős lakótársainknak

Nyomtatás

A 46/2020.(III.16.) sz. rendeletében a Kormány arra kéri a 70. életévüket betöltött személyeket, hogy lehetőség szerint ne hagyják el lakó-, vagy tartózkodási helyüket. Ha a kérést teljesítve idős lakótársaink vállalják ezt, akkor az ellátásukról az önkormányzat fog gondoskodni. Igényeik és lehetőségeink szerint igyekszünk minden szükséges segítséget megadni annak érdekében, hogy ne kelljen lakóhelyüket elhagyni.

Kérjük, hogy aki vállalja, hogy teljesíti ezt a kérést és igényli az önkormányzat segítségét, gondoskodását az jelezze a Községházán! Jelentkezhet a mellékelt igénylőlap kitöltésével és e-mailben történő megküldésével a titkarsag@pusztazamor.hu, vagy a polgarmester@pusztazamor.hu e-mail címekre. Aki maga nem tud e-mailt küldeni, kérje meg erre családtagját, ismerősét. Az igények természetesen telefonon is bejelenthetők a 23 347 438 számon.

Zámoron száznál több 70 évesnél idősebb ember él, ezért arra kérjük őket, hogy lehetőség szerint akkor kérjenek segítséget az önkormányzattól, ha ellátásuk családon belüli segítséggel nem megoldható!

Kérünk továbbá mindenkit arra, hogy támogassa a családjába tartozó idős embereket, hogy erőinket azok ellátására tudjuk koncentrálni, akiknek egyáltalán nincs más segítsége, csak az önkormányzat!  

                                              

Pátrovics Benedek polgármester

 

 

 Űrlapok letöltése  Letöltés

 Segítségre szoruló idős ember bejelentése

pdf icon

 Segítségre szoruló idős ember bejelentése

word icon
Decrease font size Default font size Increase font size