Pályázati kiírás - Helyiség bérbeadására

Nyomtatás

Pályázati kiírás - Helyiség bérbeadására

Pusztazámor Községi Önkormányzat Képviselő-testülete bérbeadásra meghirdeti a Pusztazámor, Petőfi Sándor utca 1. szám alatti 180/2 hrsz.-ú épületben található, közvetlen közterületi bejárattal rendelkező, 61,5 m2 alapterületű üzlethelyiségét 2020. május 1-től kezdődően határozatlan időre, élelmiszerüzlet, vagy élelmiszer jellegű vegyesüzlet működtetésére.

A pályázó ajánlatának tartalmaznia kell:

  • a pályázó megnevezését,
  • bérleti díjként vállalt nettó összeget,
  • a tevékenység során foglalkoztatottak számát,
  • nyilatkozatot az alábbi bérbeadói feltételek elfogadásáról.

Bérbeadó feltételei:

  • A bérleti jogviszonyt bármely fél, 90 napos határidővel bármikor, külön indoklás nélkül felmondhatja. Bérbeadót ez esetben sem terheli új bérlemény biztosításának kötelezettsége.
  • Bérlő a helyiségben helyben fogyasztásos szeszesital kimérési tevékenységet nem folytathat.
  • Az épülettel egybeépített tartozékok karbantartása, javítása, festése a bérleti idő teljes tartalma alatt a bérlő feladata.
  • A bérleti díj előre, havonta a tárgyhó 10. napjáig fizetendő.
  • A bérleti díj nem tartalmazza a közüzemi díjakat, ezeket a költségeket a Bérlő köteles a szolgáltatónak közvetlenül kifizetni.
  • A bérleti díjat bérbe adó évente, május 1-től maximum a KSH által közzétett hivatalos inflációs ráta mértékéig egyoldalú döntéssel megemelheti.
  • A legalacsonyabb bruttó bérleti díj 50.000 Ft/hó.

A pályázatokat zárt borítékban a Pusztazámor Községi Önkormányzat polgármesterének címezve, "Bérleti pályázat Petőfi Sándor utca 1." megjelöléssel, 2020. május 8-án 15.00 óráig időpontegyeztetés után (tel.: (23) 347-438) lehet benyújtani a Községházán (Pusztazámor, Munkácsy Mihály u. 1. hétfőtől péntekig 8.00-12.00 óra között).

Postai úton megküldött pályázatok is csak a fenti időpontig beérkezve kerülnek elbírálásra. A pályázatok bontása 2020. május 8. 18.00 órakor történik.
A pályázatokat a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. (III. 11.) Kormányrendeletre tekintettel, a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdésében, veszélyhelyzet idejére biztosított feladat- és hatáskörében eljárva a polgármester bírálja el 2020. május 11. napjáig.

Pályáztató fenntartja a jogot, hogy a beérkezett ajánlatok érvényességétől és számától függetlenül a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa.
Az ingatlanrész megtekinthető munkaidőben a Pusztazámor Községi Önkormányzat munkatársával, előre egyeztetetett időpontban.

Pusztazámor, 2020. április 21.

Pátrovics Benedek polgármester

Pusztazámor Községi Önkormányzat

Decrease font size Default font size Increase font size