Május 25-én hétfőn újra nyit az óvoda

Nyomtatás

Tisztelt Szülők,

A 215/2020.(V.20.) sz. kormányrendeletben szabályozottak szerint, óvodánk május 25-től (hétfőtől) újra a szokott rendben fogadja a gyerekeket.

Aki már hétfőn szeretné hozni gyermekét, kérjük, hogy igényét legkésőbb május 22-én pénteken 10.00. óráig jelezze az élelmezésvezetőnél (06-70-371-7880 ), vagy az óvoda e-mail címén (zamorovoda@gmail.com), hogy gond nélkül biztosítani tudjuk részére az étkeztetést.

A továbbiakban a házirendben meghatározottak szerint járunk el, az óvodai ellátást igényelni, vagy lemondani az érkezést megelőző munkanapon 9.00 óráig lehetséges, az előre látható időpontokat lehetőség szerint jelezzék.

Abban az esetben, ha gyermeke óvodai ellátását egyelőre nem igényli, úgy kérjük ezt is jelezze számunkra! Figyelemmel arra, hogy az óvodai nevelési év óvodalátogatási kötelezettséggel járó időszaka májusban lezárul, az óvodavezető ezen hiányzást igazoltnak tekinti.

Jelen helyzetre való tekintettel fokozott elővigyázatosságot kérünk! Kérjük intézményünkbe csak egészséges gyermeket hozzanak! A jogszabály rendelkezéseinek megfelelően a gyermeket első alkalommal orvosi igazolás és szülői nyilatkozat nélkül fogadjuk.

A betegség gyanújának felmerülésekor a szülőt értesítjük, és ez után a gyermeket csak orvosi igazolás mellett fogadjuk vissza a közösségbe.

Óvodánk továbbra is ügyel a kiemelt higiéniai előírások betartására.

A kormány csak az óvodák kinyitásáról rendelkezett, a járvány miatti veszélyhelyzet még jelenleg is fennáll. Ahogy az országos tisztifőorvos asszony fogalmazott, a vírus még az országban van. Erre tekintettel a fentieken túl még arra is kérem a szülőket, hogy a gyermekek, saját maguk és a többi szülő, valamint az óvoda dolgozóinak védelme érdekében ne feledkezzenek meg a szükséges óvintézkedésekről! A gyermekek átadás-átvétel idejére viseljenek maszkot és a felnőtt személyek lehetőség szerint tartsanak egymástól legalább másfél méter távolságot!

Vigyázzunk egymásra!

Pusztazámor, 2020. május 21.

 

Lepnyák Alíz
óvodavezető

Decrease font size Default font size Increase font size