Viziközmű Felhasználói elégedettségi felmérés

Nyomtatás

Tisztelt Lakosság!

Felhívjuk figyelmüket a településen végzett alábbi felmérésre.

A Magyar Energetikai és Közműszabályozási Hivatal (MEKH) a víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény 5. § (2) bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján a víziközmű-szolgáltatók számára 2018-tól előírta, hogy kétévente Felhasználói Elégedettségi Felmérésben független közvélemény-kutató szervezettel méressék fel a lakossági felhasználók elégedettségét.

A felmérés témakörei: az ivóvíz minősége, az ellátás folyamatossága, csatornaszolgáltatás, fogyasztásmérés, tájékoztatás, ügyfélszolgálat, ár-érték arány, számlázás, környezetvédelem.

Az Érd és Térsége Víziközmű Kft. (ÉTV) és az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. (ÉTCS) a 2020-as felmérés adatfelvételével a BellResearch Kutató, Elemző és Tanácsadó Kft-t mint független Kutatócéget bízta meg. A Kutató megbízása garancia arra, hogy a felmérés egésze és annak minden lépése megfelel a piackutatásban bevett szabványoknak.

Az adatfelvétel során 2020. szeptember 1. és október 31. között a Kérdezőbiztosok a szolgáltatói nyilvántartásból véletlen módszerrel kiválasztott fő-, ill. pótcímeken személyesen készítenek kérdőíves interjút, amelynek hossza az igénybe vett szolgáltatásoktól (víz, csatorna) függően kb. 12-20 perc.

A következő településeken összesen 600 interjú készül: Érd, Diósd, Tárnok (víz- és csatornaszolgáltatás), valamint Herceghalom, Pusztazámor, Remeteszőlős, Sóskút, Törökbálint (vízszolgáltatás).

A Szolgáltatók a felmérésről a honlapjukon is tájékoztatják az ügyfeleiket:

https://www.erdivizmuvek.hu/hireink/felhasznaloi_elegedettsegi_felmeres

https://www.erdicsatornamuvek.hu/hireink/felhasznaloi_elegedettsegi_felmeres

A Kérdezőbiztosok a BellResearch Kft. Megbízólevelével és (kérés esetén) személyi igazolványukkal igazolják magukat (a Kérdezőbiztos neve, kódja és személyiigazolvány-száma szerepel az aláírt és pecséttel ellátott megbízólevélen).

Az interjú során a Kérdezőbiztos:

  • bemutatkozik, igazolja magát, és tájékoztatja a Válaszadót a kutatás és az adatkezelés céljáról és körülményeiről a Válaszadói tájékoztató dokumentum alapján,
  • adatkezelési nyilatkozatban rögzíti a Válaszadó hozzájárulását, valamint az adatfelvétel telefonos minőségellenőrzése céljából nevét és telefonszámát (a GDPR-nyilatkozat egy példányát a Válaszadónál hagyja az adatkezelők elérhetőségi adataival),
  • lekérdezi a Válaszadótól az elégedettségi kérdőívet;
  • egyéb tevékenységet (más kérdőívek kitöltése, üzleti vagy marketingtevékenység, toborzás stb.) a Kérdezőbiztos nem végez.

Kérjük – amennyiben Önt is felkeresik – a felmérés sikere érdekében szíveskedjen közreműködni és a kérdezőbiztos által feltett kérdésekre válaszolni.
 
Köszönettel:
Érd és Térsége Víziközmű Kft, az Ön víziközmű-szolgáltatója

Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft., az Ön csatorna-szolgáltatója

Decrease font size Default font size Increase font size