Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor

Immár Hatodik alkalommal rendezi meg a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara (PMKIK) a Nyitnikék tavaszi vásár és kiállítást Érden. Idén május 10-től 12-ig várják az érdeklődőket az Érd Arénában, ahol 3500 négyzetméteres vásárterületen mutatkoznak be a különböző termékeket, szolgáltatásokat bemutató és árusító standok.

Elsősorban helyi és környékbeli vállalkozások, termék-előállítók jelentkezését várják a szervezők, de a szélesebb körű kínálat érdekében megyei, országos és határon túli vállalkozóknak is lehetőséget biztosítanak.

A PMKIK idén is térítésmentesen bocsátja a kiállítók rendelkezésére négy négyzetméteres standjait. A belső kiállítórészen a nagyobb standokat, valamint a büfé céljait szolgáló területeket bérleti díj ellenében biztosítják a szervezők, egyedi egyeztetés alapján. A kiállítók reklámfelületet is bérelhetnek, elhelyezéstől függő áron.

A kiállítók, árusok március 31-éig jelentkezhetnek a rendezvényre. A jelentkezéseket beérkezésük sorrendjében regisztrálják, az elfogadásnál előnyben részesítik a helyi vállalkozásokat, kiállítókat, valamint az önkéntes kamarai tagsággal rendelkezőket. Az ingyenes megjelenési lehetőséget elsődlegesen a mikro- és kisvállalkozások, valamint az adószámmal rendelkező magánszemélyek, termékelőállítók számára biztosítják.

A helyi és környékbeli vállalkozások mellett az érdi szervezeteket, intézményeket – könyvtár, múzeum, ipartestület, katasztrófavédelem, művelődési központ – is meghívják a rendezvényre, így a lakosság egy helyen tud tájékoztatást kapni a szolgáltatásaikról.

A látogatóknak idén sem kell belépőjegyet váltaniuk, a vásár mindhárom napján ingyenesen tekinthetik meg a kiállítást, vehetnek részt a különböző – jelenleg még szervezés alatt álló – kulturális és sportprogramokon.

A kiállítással kapcsolatban az erdinyitnikek@pmkik.hu címen, valamint a főszervezőnél, a polyak.agi@pmkik.hu címen lehet bővebb információt szerezni. Aki jelentkezni szeretne, az itt töltheti le a jelentkezési lapot.

Az erdmost.hu nyomán

 

Polgármesteri köszöntő

polgarmester

Szeretettel üdvözlöm a községünk iránt érdeklődő vendégeinket és a pusztazámori lakosokat!

Köszönöm, hogy érdeklődésükkel megtisztelik településünket.

Fogadják soraimat olyan szeretettel, mint ahogy mi pusztazámoriak fogadjuk a hozzánk érkező vendégeket.

Bemutatkozó oldalainkat lapozgatva betekintést nyerhetnek Pusztazámor régmúltjába, jelenébe és jövőjébe, köszönhetően annak, hogy egyre többen munkálkodnak azért, hogy Zámor élete tartalmas legyen.

Pusztazámor értékét, szépségét nem csak a történelmi és építészeti különlegességek, mint például a 3 hektáros arborétum jellegű ősparkkal övezett Barcza kastély, a zámorhegyi remeteség és harangház jelentik, hanem az a természetes igény is benne foglaltatik, ahogyan a településvezetés és az itt lakók ápolják, ahogyan a jelen gondos kezei megbecsülik.

Érdemes elidőzni Zámoron. Nálunk a látogatót először a dombokkal ölelt táj szelíd hívogató szépsége fogja meg, majd az utcák és házak rendje, végül a védett kis völgykatlanban elhelyezkedő település nyugalma, csendje. Aki belekóstol ebbe a világba, bizonyosan visszatérő vendég lesz itt.

Pusztazámor valamennyi lakója nevében tisztelettel köszönti és szeretettel várja:

Pátrovics Benedek
polgármester

Országos hírek

2019.máj. 20 H
Diákhitel nyelvvizsgához

A Nemzeti Versenyképességi Tanács javasolta a kormánynak, hogy vezessen be nyelvtanulási diákhitelt, [ ... ]

OrszágosBővebben
2019.máj. 03 P
2000-ben és 2001-ben született fiatalok, figyelem!

Az Európai Bizottság 2018 után idén is meghirdeti a DiscoverEU kezdeményezést. Az EU területén [ ... ]

OrszágosBővebben
2019.ápr. 30 K
Itt van május 1-je…

Május elseje a munka ünnepe, a munkavállalók szolidaritási napja, amit nem munkával, sokkal inkább [ ... ]

OrszágosBővebben
2019.ápr. 26 P

Összesen kilenc listát vett nyilvántartásba a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) a május 26-i [ ... ]

OrszágosBővebben
2019.ápr. 17 Sze

Változik a közösségi közlekedési rendje a húsvéti, ünnepi hétvégén, a MÁV, a Volánbusz és [ ... ]

OrszágosBővebben
További helyi hírek

Keresés

Decrease font size Default font size Increase font size