Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor Pusztazámor

Új háziorvos kezdte meg munkáját Pusztazámoron június 1-jétől. Dr. Deák Attila dr Andrásfalvy András Ders praxisát vette át, előreláthatóan egy évre, helyettesítés formájában. Deák doktor úr bemutatkozását olvashatják a következő sorokban.

 

 

 

Dr. Deák Attila belgyógyász-kardiológus szakorvos vagyok. Budapesten születtem, jómódú polgári családban. Szüleim az emberek szeretetére neveltek, fontos volt a családon belüli lojalitás, ehhez tartom magamat a mai napig.

Orvosi munkámban fontos egy együttműködés, a lelkiismeretes gyógyítás. 23 éves gyógyító munka után is szem előtt tartom a betegek testi-lelki egészségének fenntartását és empatikus gyógyítását.

Sok ismerősöm megkérdezi, hogy miért nem mentem még külföldre, nyugat-európai országba gyógyítani. Erre azt szoktam válaszolni, mert magyarnak születtem és Magyarország a hazám.

Tanulmányaimat az óbudai Csillaghegyi Általános Iskolában kezdtem, majd a Martos Flóra Gimnáziumban érettségiztem osztályelsőként. A Semmelweis Orvostudományi Egyetemre első jelentkezésemre felvette, mellyel gyermekkori álmom valósult meg. 5 éves koromtól készültem az orvosi hivatásra, melyben Édesanyám joviális támogatása kísért.

Budapesten élek feleségemmel és két kiskorú gyermekemmel, a 15 hónapos Mici Anettel és a 6 éves Lili Bettinával.

Első házasságomból születtek Eszter és Ádám nevű felnőtt gyermekeim, akik szintén jól megállják a helyüket a társadalomban. Büszke vagyok rájuk is.

Fontosak számomra az emberi kapcsolatok, a betegeimmel való kommunikáció. Ahogy Hippocrates mondotta volt „Ne csak a beteget gyógyítsuk, hanem az embert is.”

Mint a bevezetőmben említettem, fontos a kommunikáció nemcsak a betegeimmel, de kollégáimmal is. Rendkívül szerencsésnek mondhatom magam, hogy egy kitűnő ,empatikus orvos kollégámat, dr. Andrásfalvy Andrást helyettesíthetem egy éven keresztül .

Köszönöm Pusztazámor és Sóskút képviselő-testületeinek, valamint a betegek és kollégáim jóindulatát és bizalmát.

Dr. Deák Attila

Polgármesteri köszöntő

polgarmester

Szeretettel üdvözlöm a községünk iránt érdeklődő vendégeinket és a pusztazámori lakosokat!

Köszönöm, hogy érdeklődésükkel megtisztelik településünket.

Fogadják soraimat olyan szeretettel, mint ahogy mi pusztazámoriak fogadjuk a hozzánk érkező vendégeket.

Bemutatkozó oldalainkat lapozgatva betekintést nyerhetnek Pusztazámor régmúltjába, jelenébe és jövőjébe, köszönhetően annak, hogy egyre többen munkálkodnak azért, hogy Zámor élete tartalmas legyen.

Pusztazámor értékét, szépségét nem csak a történelmi és építészeti különlegességek, mint például a 3 hektáros arborétum jellegű ősparkkal övezett Barcza kastély, a zámorhegyi remeteség és harangház jelentik, hanem az a természetes igény is benne foglaltatik, ahogyan a településvezetés és az itt lakók ápolják, ahogyan a jelen gondos kezei megbecsülik.

Érdemes elidőzni Zámoron. Nálunk a látogatót először a dombokkal ölelt táj szelíd hívogató szépsége fogja meg, majd az utcák és házak rendje, végül a védett kis völgykatlanban elhelyezkedő település nyugalma, csendje. Aki belekóstol ebbe a világba, bizonyosan visszatérő vendég lesz itt.

Pusztazámor valamennyi lakója nevében tisztelettel köszönti és szeretettel várja:

Pátrovics Benedek
polgármester

Országos hírek

2019.aug. 23 P
Augusztus 23-ától érkeznek a családtámogatások

A gyermeket nevelő családok már augusztusban megkapják a szeptemberben esedékes családtámogatásokat [ ... ]

OrszágosBővebben
2019.aug. 08 Cs
Támogatás a kisgyermekes családoknak

Akár havi 40 ezer forint támogatást kaphatnak azok a munkába visszatérő szülők, akik gyermeküket [ ... ]

OrszágosBővebben
2019.júl. 12 P
Adóváltozások 2020-tól

Az Országgyűlés július 12-én megszavazta a kormány jövő évi adóváltoztatásokról szóló törvényjavaslatát, [ ... ]

OrszágosBővebben
2019.júl. 10 Sze
A szakemberek véleménye: ne etessük a vízimadarakat

Az alapvetően jó szándékú emberek nincsenek tudatában annak, hogy a vízimadarak etetése felesleges, [ ... ]

OrszágosBővebben
2019.júl. 09 K

Magyarországon az utóbbi években kevésbé jellemző az energialopás, de még most is jelentős számban [ ... ]

OrszágosBővebben
További helyi hírek

Keresés

Decrease font size Default font size Increase font size