Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Nyomtatás

Nem lehet elégszer ismételni, többek között azokat a témaköröket, amelyek az egészség védelmét szolgálják. Mindenkinek saját felelőssége, hogyan és mit tesz egészsége megóvása érdekében, viszont ha tetteink környezetünkre is befolyással vannak, az már nem „játék”. A koronavírus miatt kialakult veszélyhelyzetben különösen fontos a hatóságok által előírt szabályok betartása. Ez az elhúzódó és ki tudja mikor véget érő helyzet bizonyára türelmetlenebbé, feszültebbé és bizonytalanabbá teheti az embereket. De minden esetben szem előtt kell tartani, hogy az óvintézkedések és szabályok betartása, nem mellesleg majd a védőoltások beadása, csökkenthetik a fertőzés terjedését.

Éppen ezért fontos, hogy a hatósági házi karantén alá helyezett személy a karantén időtartama alatt a kijelölt területet nem hagyhatja el, másokkal csak a fertőzés megakadályozását biztosító rendszabályok betartásával érintkezhet. Muszáj kitartani, magunk és mások egészségét megóvni annak érdekében, hogy visszaálljon életünk majdnem a régi kerékvágásba.

Zámor lakosai ne tartozzanak abba a körbe, akik nem tartják be a járványügyi megfigyelés alá helyezés szabályait. Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Pátrovics Benedek

polgármester

Decrease font size Default font size Increase font size